Antalya Orman Yangını / Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü / Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı.

Antalya Orman Yangını / Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü / Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı.. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya tarihinin bundan önceki en büyük orman yangını 21 haziran 1997'de meydana gelmişti. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını!

Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from cdnuploads.aa.com.tr
İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici ise yangının öncelikle tarla ve zeytinlik alanda başladığını söyledi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. 1 saatte kontrol altına alındı.

❮ ❯ antalya'da orman yangını.

Orman bölge müdürlüğü'ne ait bir arazözün devrilmesi sonucunda sürücüsü yaralanmış ve tedavi altına alınmıştır. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya afad müdürlüğü'nden 4 araç ve 14 personel bölgede görevlendirilmiştir. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına, 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle müdahale ediliyor. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını!

Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Rüzgar yön değiştirdi, alevler yayıldı. O da genel de antalya'ya destek için tutulacak.

Antalya'da orman yangını - Internet Haber
Antalya'da orman yangını - Internet Haber from i.internethaber.com
Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir. Orman bölge müdürlüğü'ne ait bir arazözün devrilmesi sonucunda sürücüsü yaralanmış ve tedavi altına alınmıştır.

Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Orman yangını yardım kampanyası banka hesap bilgileri t.c. Antalya'nın kumluca ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir. Yangına, 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle.

Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. .2016 yılında turizm bölgesi adrasan'da çıkan orman yangını sonrasında da yine yapılan burdur bucak ilçesine de bir helikopter konuldu. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi.

Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını from cdn.karar.com
Antalya'da çıkan orman yangına 5 helikopter ve 2 uçak müdahale ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya afad müdürlüğü'nden 4 araç ve 14 personel bölgede görevlendirilmiştir. Antalya tarihinin bundan önceki en büyük orman yangını 21 haziran 1997'de meydana gelmişti. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor.

Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. .türedi, manavgat yangınını, 'antalya tarihinin en büyük ve zarar verici yangını' olarak niteledi. Yangını söndürmek için müdahaleler sürüyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı.

Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı antalya yangın. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

Posting Komentar

0 Komentar